Elkészítési idő: 40 perc Nehézségi fok: 3 Hozzávalók (kb. 3,5 kg): 3 kg citrom 15 centi friss gyömbér 1 kg cukor ½ teáskanál őrölt fehér …
Fűszeres citromhéj – befőtt
Elkészítési idő: 50 perc Nehézségi fok: 3 Hozzávalók (kb. 3 kg): 2 kg bio citrom héja 3 citrom leve 1 teáskanál egész fehér bors 1 …
Limoncello – olasz citromlikőr
Elkészítési idő: 50 perc + 2 hét áztatás Nehézségi fok: 3 Hozzávalók (kb. 2 liter): 5 bio citrom héja 7 dl vodka 1,2 liter víz …
Káposztás pirog
Elkészítési idő: 2 óra Nehézségi fok: 3 Hozzávalók (20 darab): 500 g liszt 25 g élesztő 2 kávéskanál cukor 1 kávéskanál só 2 evőkanál vaj …
Borscs
Elkészítési idő: 2 óra Nehézségi fok: 2 Hozzávalók (8 adag): 500 g csontos marhalábszár 2 nagy sárgarépa 5 közepes krumpli 2 közepes cékla 1 kis …
Csokis-mogyorós habcsókpite
Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi fok: 3 Hozzávalók (25×25 centis sütőtálhoz): 170 g liszt 100 g fekete csokoládé 100 g sótlan földimogyoró 100 g porcukor …
Szódás kenyér kelesztés nélkül, háromféleképpen
Elkészítési idő: 50 perc Nehézségi fok: 3 Alaptészta (300 grammos cipó): 250 g liszt 1/2 teáskanál só 1 teáskanál szódabikarbóna 2 teáskanál barna cukor Elkészítés: …
Hagymakofta tzatzikivel
Elkészítési idő: 40 perc Nehézségi fok: 3 HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS: Hagymakofta (4 adag): ½ kg vöröshagyma 1 tk só 1 tk őrölt koriander 1 tk …
Spenótfelfújt füstölt sajttal
Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi fok: 3 Hozzávalók (6 adag): 300 g friss spenót 1 kis fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 6 evőkanál olívaolaj 250 …
Finn tepsis palacsinta
Elkészítési idő: 50 perc Nehézségi fok: 1 Hozzávalók (k. 15 adag): 200 g liszt 150 g cukor 8 dl tej 2 tojás 100 g olvasztott …