Elkészítés: 40 perc
Nehézség: 2
Hozzávalók (6 db):
500 g harcsafilé, simára darálva
1 tojás
fél (női) maroknyi apróra vágott mentalevél
tengeri só
fehér bors
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2023/07/halfasirt4.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2023/07/halfasirt3.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2023/07/halfasirt2.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2023/07/halfasirt1.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2023/07/halfasirt5.jpg)
Elkészítés:
- A darált halhúst kikevertem a tojással, majd sóztam, borsoztam és hozzáadtam a mentaleveleket.
- Egy jól zárható dobozban néhány órára a hűtőbe került a keverék, ezt követően lapos pogácsákat formáztam belőle, és nagyon kevés olívaolajon kisütöttem.
- Petrezselymes krumpli és saláta társaságában került a tányérra.
Fotó: Tóth Milán Photography