Bake My Day – mit szólnál egy piknikhez?

A budaiak, még inkább a krisztinavárosiak számára a Vérmező állandó örömforrás, hiszen nap mint nap kutyával róják a kavicsos sétaútjait, piros padjain szerelmek szövődnek, orgonabokrai májusban számos édesanya boldogságát szolgálják, és a Szitakötős játszótér padjain, csúszdáin kicsik és nagyok között életre szóló barátságok köttetnek.

A Vérmező Krisztinaváros tüdeje, egy olyan park, amelyben mindenki otthon érezheti magát. A Vérmezőn töltött idő alatt az sem gond, ha erre járva, a munkába sietve, a tisztásokon játszva, olvasva vagy kutyát sétáltatva megéhezünk, minőségi kávéra, kézműves péksüteményre vágyunk, esetleg szívesen piknikeznénk, hiszen a park aurájában, az Attila úton ott vár ránk a Bake my Day Vérmező.

A helyben sütött pékáruk illata már messze jelzi a Bake My Day jelenlétét, Takács Zoli felügyelete alatt tekerednek a kakaós csigák, sül a túrós táska, készül a múltidéző pacsni, édes pisztácia krémmel töltődik a vajas croissant. Az édes és sós péksütemények, kenyerek és szendvicsek mellett prémium szörpök, limonádék, a Bake My Day számára egyedileg összeállított, speciális ízprofillal rendelkező kávéból készített italok színesítik a pékség kínálatát.

Ha pedig valóban piknikezni szeretnél a park megannyi árnyas szegletében és napos tisztásán, ha összeülnél a családdal, a barátaiddal, ha napoznál, olvasnál, vagy csak beszélgetnél néhány finom falat mellett, akkor az Attila úti Bake My Day –ben ehhez is mindent megtalálsz. A piknikkosaradba kerülhet szendvics, limonádé, kávé meg persze friss édes péksütemény és némi apró pogácsa.

Te csak hozd a pokrócod, ők adják a piknikhez valót!

Bezselics-Békési Ildikó

Bezselics-Békési Ildikó (1966) – médiaszakember, író, szerkesztő
Tagja volt a TV2 alapító csapatának, a csatorna indulását követően főszerkesztőként a vetélkedő- és szórakoztató műsorok fejlesztésével foglalkozott. A Marie Claire magazin magyar kiadásának alapító főszerkesztője, ezt követően saját ötletéből indult útnak az első magyar gazdasági fókuszú női magazin, a Haszon Nőknek. 2010-ben kezdte el írni a Két cica konyhája blogot, azóta újságíróként is gasztronómiával foglalkozik. Eddig 7 szakácskönyve jelent meg: 2017-ben a BOOOK Kiadó gondozásában készült Magok a konyhában című munkájával a Gourmand World Cookbook Awards-on ezüst érmet nyert. A Szigetközben nőtt fel, a természettel és az állatvilággal való kapcsolat első helyen szerepel az értékrendjében és mindennapjaiban.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük