Elkészítés: 5 perc

Nehézség: 1

Hozzávalók (5 adag):

250 g mini mozarella

250 g koktélparadicsom

200 g zöld olívabogyó

150 g rukkola

zöldfűszeres só, frissen őrölt fekete bors

1 evőkanál extra szűz olíva olaj

3 evőkanál balzsamecet

Elkészítés:

  1. A paradicsomot és a rukkolát megmossuk, lecsöpögtetjük.
  2. Az olajbogyót leöblítjük, és szintén lecsöpögtetjük.
  3. A paradicsomot, a mozarellát és az olajbogyót a fűszerekből, az olajból és ecetből álló keverékbe forgatjuk, majd a tálra rendezett rukkolára halmozzuk.

Fotó: Tóth Milán Photography

Bezselics-Békési Ildikó

Bezselics-Békési Ildikó (1966) – médiaszakember, író, szerkesztő
Tagja volt a TV2 alapító csapatának, a csatorna indulását követően főszerkesztőként a vetélkedő- és szórakoztató műsorok fejlesztésével foglalkozott. A Marie Claire magazin magyar kiadásának alapító főszerkesztője, ezt követően saját ötletéből indult útnak az első magyar gazdasági fókuszú női magazin, a Haszon Nőknek. 2010-ben kezdte el írni a Két cica konyhája blogot, azóta újságíróként is gasztronómiával foglalkozik. Eddig 7 szakácskönyve jelent meg: 2017-ben a BOOOK Kiadó gondozásában készült Magok a konyhában című munkájával a Gourmand World Cookbook Awards-on ezüst érmet nyert. A Szigetközben nőtt fel, a természettel és az állatvilággal való kapcsolat első helyen szerepel az értékrendjében és mindennapjaiban.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük