Elkészítés: 25 perc
Nehézség: 2
Hozzávalók (4 adag):
350 g spagetti
120 ml extra szűz olívaolaj
150 g ruccola
70 g frissen reszelt parmezán sajt
só, egy csipet csili
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2024/05/rukola1.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2024/05/rukola2.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2024/05/rukola3.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2024/05/rukola5.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2024/05/rukola4.jpg)
![](https://bbildikogastro.hu/wp-content/uploads/2024/05/rukola6.jpg)
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát a csomagoláson látható útmutatás szerint, majd szűrjük le. Egy serpenyőben adjuk hozzá az olajat, majd a ruccolát, és rázogatva melegítsük addig, míg a ruccola megfonnyad. Egy tálba átöntve leverjük hozzá a parmezánt, sózzuk és ízlés szerint csilivel fűszerezzük. Azonnal tálaljuk – én kínáltam hozzá egy kis grillezett paradicsomot is.
Fotó: Tóth Milán Photography