Elkészítés: 50 perc
Nehézség: 2
Hozzávalók (6 adag):
200 g mini masnitészta
100 g frissen reszelt parmezán
1 kg közepesen vastag sárgarépa felkarikázva
4 gerezd zúzott fokhagyma
3 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál apróra vágott bazsalikom
só, frissen őrölt fekete bors



Elkészítés:
- A tésztát a csomagoláson található útmutatásnak megfelelően megfőzzük.
- A répát kevés sóval megpároljuk (ne túl puhára).
- A fokhagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a bazsalikomot és a parmezánt, majd együtt sütjük néhány percig, míg a sajt egy kicsit megpirul.
- Ha elkészült, hozzákeverjük a répakarikákat és a frissen főzött, lecsöpögtetett tésztát.
Fotó: Tóth Milán Photography