Elkészítés: 20 perc

Nehézség: 1

Hozzávalók (2 nagy vagy 4 kis adag):

200 g fusilli tészta

150 g mozarella

3 db közepes paradicsom

1 csokor medvehagyma

3 ek. olívaolaj

reszelt citromhéj, citrombors, só

Elkészítés: 

  1. Az olívaolajat összekeverjük a fűszerekkel, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, mozarellát és a darabolt medvehagymát.
  2. Közben kifőzzük a tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint, leszűrjük, és egy kicsit hagyjuk hűlni, de nem túl sokáig, hogy ne tapadjon össze.
  3. Akkor hozzákeverjük az olajjal elegyített sajtot és zöldségeket, majd frissen tálaljuk.

Fotó: Tóth Milán Photography

Bezselics-Békési Ildikó

Bezselics-Békési Ildikó (1966) – médiaszakember, író, szerkesztő
Tagja volt a TV2 alapító csapatának, a csatorna indulását követően főszerkesztőként a vetélkedő- és szórakoztató műsorok fejlesztésével foglalkozott. A Marie Claire magazin magyar kiadásának alapító főszerkesztője, ezt követően saját ötletéből indult útnak az első magyar gazdasági fókuszú női magazin, a Haszon Nőknek. 2010-ben kezdte el írni a Két cica konyhája blogot, azóta újságíróként is gasztronómiával foglalkozik. Eddig 7 szakácskönyve jelent meg: 2017-ben a BOOOK Kiadó gondozásában készült Magok a konyhában című munkájával a Gourmand World Cookbook Awards-on ezüst érmet nyert. A Szigetközben nőtt fel, a természettel és az állatvilággal való kapcsolat első helyen szerepel az értékrendjében és mindennapjaiban.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük