Elkészítési idő: 40 perc
Nehézségi fok: 3
Hozzávalók (4 adag):
1 kisebb, hízott kacsamáj (kb. 300 g)
1 karikára vágott közepes lilahagyma
1 kisebb cukkini
1 kis fej endívia saláta
olívaolaj
csípős chili szósz
só
frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
- A felszeletelt kacsamájat megborsozzuk, és egy óráig chili szósszal kevert olívaolajban pácoljuk.
- A wokba a páclével együtt öntjük, hozzáadjuk a lilahagymát, gyorsan átsütjük, majd egy tálra szedjük.
- A visszamaradt olajban megsütjük a karikára vágott cukkinit is, végül a tányérokra helyezett endívia ágyon tálaljuk adagonként, paradicsomszeletekkel.
- A végén sózzuk és ízlés szerint borsozzuk. Közvetlenül fogyasztás előtt készítsük el!
Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó
Fotó: Tóth Milán Photography